Català |  Español
Sis Prevenció
Sant Ponç, 2 local 1 i 2. Les Franqueses del Vallès 08520. Telf. 93 861 63 13. Fax 93 861 63 14 comercialweb@sisprevencio.com
 

Política de privacitat
FAQ
Envia'ns el teu CV

Avís Legal i Política de privacitat

AVÍS LEGAL

El present avís legal regula l'ús del lloc web www.sisprevencio.com propietat de SIS Prevenció, S.L.L., Servei de Prevenció de Riscos Laborals, amb domicili al C / Sant Ponç, 2 local 1 i 2 08520 de les Franqueses del Vallès (Barcelona)
 
LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre SIS Prevenció, S.L.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
 
ÚS I ACCÉS D'USUARIS
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb SIS Prevenció, S.L.L.
 
PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel • lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de SIS Prevenció, S.L.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de SIS Prevenció, S.L.L.
 
CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
SIS Prevenció, S.L.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent inclús limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.
SIS Prevenció, S.L.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SIS Prevenció, S.L.L. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de SIS Prevenció, S.L.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.
 
Així mateix, per accedir als serveis que SIS Prevenció S.L.L. ofereix a través de la website, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de SIS Prevenció, S.L.L., amb la finalitat de prestar i oferir els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel • lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, al C / Sant Ponç, 2 local 1 i 2 08520 de les Franqueses del Vallès, o bé, enviar un correu electrònic personal@sisprevencio.com 
 
Per poder accedir a "Accés Clients" l'usuari utilitzarà un codi d'usuari i clau d'accés que haurà d'introduir a la Web. 
 
SIS Prevenció, S.L.L. no es fa responsable del mal ús de les contrasenyes que vostè pugui dur a terme com a usuari. És responsabilitat de l'usuari custodiar degudament les claus i contrasenyes que se subministren per a l'accés com a usuari, impedint l'ús indegut o accés per part de tercers. 
 
Així mateix la seua acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè SIS Prevenció, SLL pugui remetre comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. 
En el supòsit de no estar interessat en rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a SIS Prevenció, S.L.L. a l'adreça anteriorment indicada o al correu electrònic personal@sisprevencio.com, manifestant la seva voluntat.
 
POLÍTICA DE PRIVACITAT
 
A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, SIS Prevenció, S.L.L. informa l'Usuari de l'existència d'un fitxer de dades de caràcter personal inscrit al RGPD (Registre General de Protecció de Dades)
 
ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
L'enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els productes i serveis oferts per l'entitat. El titular de les dades declara ser major de 14 anys.
No facilitar les dades personals sol • licitades o no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informació dels productes i serveis oferts per l'entitat.
D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència del seu enviament, seran incorporades en fitxers de titularitat de SIS Prevenció , S.L.L. amb domicili al C / Sant Ponç, 2 local 1 i 2 08520 Les Franqueses del Vallès, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reglament de Desenvolupament de la LOPD, Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.
 
EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES
L'Usuari que envia la informació a SIS Prevenció, S.L.L. és l'únic responsable de la veracitat, correcció i pertinència de les dades incloses, exonerant SIS Prevenció, S.L.L. de qualsevol responsabilitat al respecte.
L'Usuari garanteix i respon, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-los degudament actualitzats. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.
SIS Prevenció, S.L.L. no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboració pròpia i de les que s'indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar per l'ús d'aquesta informació.
S'exonera a SIS Prevenció, S.L.L. de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'Usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per SIS Prevenció, SLL sempre que procedeixi de fonts alienes a aquesta.
 
CESSIÓ DE DADES A TERCERS
SIS Prevenció, S.L.L. no cedirà les dades dels usuaris a tercers.
 
EXERCICI DE DRETS D'ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL • LACIÓ I OPOSICIÓ
Podrà dirigir les seves comunicacions i exercir els drets d'accés, rectificació, cancel • lació i oposició per correu: dirigit a SIS Prevenció, S.L.L., C / Sant Ponç, 2 local 1 i 2 08520 Les Franqueses del Vallès o mitjançant el següent e-mail: personal@ sisprevencio. com indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".
Per exercir aquests drets i en compliment de la Instrucció 1/1998, de 19 de gener, de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, és necessari que l'usuari acrediti la seva personalitat davant SIS Prevenció, S.L.L. mitjançant l'enviament de fotocòpia de DNI o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.
 
MESURES DE SEGURETAT INFORMÀTICA
SIS Prevenció, S.L.L., ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits i recollits en el RD 1720/2007 de Desenvolupament de la LOPD. Tanmateix, disposa d'altres mitjans addicionals, com són firewalls d'última generació, a part de mesures tècniques com a programari per a l'encriptació de la informació confidencial i control d'accés a la informació de caràcter personal, usuaris restringits, polítiques de seguretat, usuaris i contrasenyes que caduquen segons exigeix la LOPD, i altres sistemes orientats a evitar el mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades a SIS Prevenció, S.L.L. 
SIS Prevenció, S.L.L. no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a aquesta. Tampoc es farà responsable de retards o bloquejos en l'ús d'aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el CPD (Centre de Processos de Dades), en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il • legítimes fora del control de l'entitat.
 
ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT
L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de SIS Prevenció, S.L.L. en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.
 
CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT
SIS Prevenció, S.L.L. es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, SIS Prevenció, S.L.L. anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a suposada en pràctica.
 
Amb la col·laboració de Iuris 3.0 Derecho Tecnologico
 
AVÍS LEGAL
 
El present avís legal regula l'ús del lloc web www.sisprevencio.com propietat de SIS Prevenció, S.L.L., Servei de Prevenció de Riscos Laborals, amb domicili al C / Llevant, 25 local A 08520 de les Franqueses del Vallès (Barcelona)
 
LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre SIS Prevenció, S.L.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
 
ÚS I ACCÉS D'USUARIS
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb SIS Prevenció, S.L.L.
 
PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel • lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de SIS Prevenció, S.L.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de SIS Prevenció, S.L.L.
 
CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
SIS Prevenció, S.L.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent inclús limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.
SIS Prevenció, S.L.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SIS Prevenció, S.L.L. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de SIS Prevenció, S.L.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.
 
Així mateix, per accedir als serveis que SIS Prevenció S.L.L. ofereix a través de la website, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de SIS Prevenció, S.L.L., amb la finalitat de prestar i oferir els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel • lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, al C / Llevant, 25 local A 08520 de les Franqueses del Vallès, o bé, enviar un correu electrònic xxxx@sisprevencio.com 
 
Per poder accedir a "Accés Clients" l'usuari utilitzarà un codi d'usuari i clau d'accés que haurà d'introduir a la Web. 
 
SIS Prevenció, S.L.L. no es fa responsable del mal ús de les contrasenyes que vostè pugui dur a terme com a usuari. És responsabilitat de l'usuari custodiar degudament les claus i contrasenyes que se subministren per a l'accés com a usuari, impedint l'ús indegut o accés per part de tercers. 
 
Així mateix la seua acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè SIS Prevenció, SLL pugui remetre comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. 
En el supòsit de no estar interessat en rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a SIS Prevenció, S.L.L. a l'adreça anteriorment indicada o al correu electrònic xsxx@sisprevencio.com, manifestant la seva voluntat.
 
POLÍTICA DE PRIVACITAT
 
A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, SIS Prevenció, S.L.L. informa l'Usuari de l'existència d'un fitxer de dades de caràcter personal inscrit al RGPD (Registre General de Protecció de Dades)
 
ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
L'enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els productes i serveis oferts per l'entitat. El titular de les dades declara ser major de 14 anys.
No facilitar les dades personals sol • licitades o no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informació dels productes i serveis oferts per l'entitat.
D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència del seu enviament, seran incorporades en fitxers de titularitat de SIS Prevenció , S.L.L. amb domicili al C / Llevant, 25 local A 08520 Les Franqueses del Vallès, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reglament de Desenvolupament de la LOPD, Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.
 
EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES
L'Usuari que envia la informació a SIS Prevenció, S.L.L. és l'únic responsable de la veracitat, correcció i pertinència de les dades incloses, exonerant SIS Prevenció, S.L.L. de qualsevol responsabilitat al respecte.
L'Usuari garanteix i respon, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-los degudament actualitzats. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.
SIS Prevenció, S.L.L. no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboració pròpia i de les que s'indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar per l'ús d'aquesta informació.
S'exonera a SIS Prevenció, S.L.L. de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'Usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per SIS Prevenció, SLL sempre que procedeixi de fonts alienes a aquesta.
 
CESSIÓ DE DADES A TERCERS
SIS Prevenció, S.L.L. no cedirà les dades dels usuaris a tercers.
 
EXERCICI DE DRETS D'ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL • LACIÓ I OPOSICIÓ
Podrà dirigir les seves comunicacions i exercir els drets d'accés, rectificació, cancel • lació i oposició per correu: dirigit a SIS Prevenció, S.L.L., C / Llevant, 25 local A 08520 Les Franqueses del Vallès o mitjançant el següent e-mail: xxxx @ sisprevencio. com indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".
Per exercir aquests drets i en compliment de la Instrucció 1/1998, de 19 de gener, de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, és necessari que l'usuari acrediti la seva personalitat davant SIS Prevenció, SLL mitjançant l'enviament de fotocòpia de DNI o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.
 
MESURES DE SEGURETAT INFORMÀTICA
SIS Prevenció, S.L.L., ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits i recollits en el RD 1720/2007 de Desenvolupament de la LOPD. Tanmateix, disposa d'altres mitjans addicionals, com són firewalls d'última generació, a part de mesures tècniques com a programari per a l'encriptació de la informació confidencial i control d'accés a la informació de caràcter personal, usuaris restringits, polítiques de seguretat, usuaris i contrasenyes que caduquen segons exigeix la LOPD, i altres sistemes orientats a evitar el mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades a SIS Prevenció, S.L.L. 
SIS Prevenció, S.L.L. no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a aquesta. Tampoc es farà responsable de retards o bloquejos en l'ús d'aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el CPD (Centre de Processos de Dades), en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il • legítimes fora del control de l'entitat.
 
ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT
L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de SIS Prevenció, S.L.L. en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.
 
CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT
SIS Prevenció, S.L.L. es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, SIS Prevenció, S.L.L. anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a suposada en pràctica.
 
AVÍS LEGAL
 
El present avís legal regula l'ús del lloc web www.sisprevencio.com propietat de SIS Prevenció, S.L.L., Servei de Prevenció de Riscos Laborals, amb domicili al C / Llevant, 25 local A 08520 de les Franqueses del Vallès (Barcelona)
 
LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre SIS Prevenció, S.L.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
 
ÚS I ACCÉS D'USUARIS
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb SIS Prevenció, S.L.L.
 
PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel • lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de SIS Prevenció, S.L.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de SIS Prevenció, S.L.L.
 
CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
SIS Prevenció, S.L.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent inclús limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.
SIS Prevenció, S.L.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SIS Prevenció, S.L.L. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de SIS Prevenció, S.L.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.
 
Així mateix, per accedir als serveis que SIS Prevenció S.L.L. ofereix a través de la website, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de SIS Prevenció, S.L.L., amb la finalitat de prestar i oferir els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel • lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, al C / Llevant, 25 local A 08520 de les Franqueses del Vallès, o bé, enviar un correu electrònic xxxx@sisprevencio.com 
 
Per poder accedir a "Accés Clients" l'usuari utilitzarà un codi d'usuari i clau d'accés que haurà d'introduir a la Web. 
 
SIS Prevenció, S.L.L. no es fa responsable del mal ús de les contrasenyes que vostè pugui dur a terme com a usuari. És responsabilitat de l'usuari custodiar degudament les claus i contrasenyes que se subministren per a l'accés com a usuari, impedint l'ús indegut o accés per part de tercers. 
 
Així mateix la seua acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè SIS Prevenció, SLL pugui remetre comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. 
En el supòsit de no estar interessat en rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a SIS Prevenció, S.L.L. a l'adreça anteriorment indicada o al correu electrònic xsxx@sisprevencio.com, manifestant la seva voluntat.
 
POLÍTICA DE PRIVACITAT
 
A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, SIS Prevenció, S.L.L. informa l'Usuari de l'existència d'un fitxer de dades de caràcter personal inscrit al RGPD (Registre General de Protecció de Dades)
 
ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
L'enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els productes i serveis oferts per l'entitat. El titular de les dades declara ser major de 14 anys.
No facilitar les dades personals sol • licitades o no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informació dels productes i serveis oferts per l'entitat.
D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència del seu enviament, seran incorporades en fitxers de titularitat de SIS Prevenció , S.L.L. amb domicili al C / Llevant, 25 local A 08520 Les Franqueses del Vallès, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reglament de Desenvolupament de la LOPD, Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.
 
EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES
L'Usuari que envia la informació a SIS Prevenció, S.L.L. és l'únic responsable de la veracitat, correcció i pertinència de les dades incloses, exonerant SIS Prevenció, S.L.L. de qualsevol responsabilitat al respecte.
L'Usuari garanteix i respon, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-los degudament actualitzats. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.
SIS Prevenció, S.L.L. no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboració pròpia i de les que s'indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar per l'ús d'aquesta informació.
S'exonera a SIS Prevenció, S.L.L. de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'Usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per SIS Prevenció, SLL sempre que procedeixi de fonts alienes a aquesta.
 
CESSIÓ DE DADES A TERCERS
SIS Prevenció, S.L.L. no cedirà les dades dels usuaris a tercers.
 
EXERCICI DE DRETS D'ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL • LACIÓ I OPOSICIÓ
Podrà dirigir les seves comunicacions i exercir els drets d'accés, rectificació, cancel • lació i oposició per correu: dirigit a SIS Prevenció, S.L.L., C / Llevant, 25 local A 08520 Les Franqueses del Vallès o mitjançant el següent e-mail: xxxx @ sisprevencio. com indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".
Per exercir aquests drets i en compliment de la Instrucció 1/1998, de 19 de gener, de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, és necessari que l'usuari acrediti la seva personalitat davant SIS Prevenció, SLL mitjançant l'enviament de fotocòpia de DNI o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.
 
MESURES DE SEGURETAT INFORMÀTICA
SIS Prevenció, S.L.L., ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits i recollits en el RD 1720/2007 de Desenvolupament de la LOPD. Tanmateix, disposa d'altres mitjans addicionals, com són firewalls d'última generació, a part de mesures tècniques com a programari per a l'encriptació de la informació confidencial i control d'accés a la informació de caràcter personal, usuaris restringits, polítiques de seguretat, usuaris i contrasenyes que caduquen segons exigeix la LOPD, i altres sistemes orientats a evitar el mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades a SIS Prevenció, S.L.L. 
SIS Prevenció, S.L.L. no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a aquesta. Tampoc es farà responsable de retards o bloquejos en l'ús d'aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el CPD (Centre de Processos de Dades), en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il • legítimes fora del control de l'entitat.
 
ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT
L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de SIS Prevenció, S.L.L. en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.
 
CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT
SIS Prevenció, S.L.L. es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, SIS Prevenció, S.L.L. anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a suposada en pràctica.
Blog

primers-auxilis

31/10/2014

La importància dels primers auxilis

invertir-en-prevencio-de-riscos-laborals

01/07/2014

Si no es tenen en compte poden afectar a la nostra salut.

invertir-en-prevencio-de-riscos-laborals

03/06/2014

Et donem unes recomanacions per millorar la teva salut!